Coronavirusul a răpus o fetiță de 4 luni, era fiica unui pompier: ”Adio prințesă războinică”

Printre cele mai tinere victime ale pandemiei Coronavirus se numără o fetiță  de numai 4 luni, fiica unui pompier din New York . Micuța  Jay-La Santa Natalie a murit lunea trecută , după aproximativ o lună de suferință. La sfârșitul lunii martie a fost transferată de urgență la spital pentru febră foarte mare .

“Era  un înger mic cu cel mai frumos zâmbet”, a spus bunica, Wanda La Santa, într-un interviu telefonic pentru NBC News . Jay-Natalie s-a născut în noiembrie și era prima fiică a lui Jerel La Santa și a soției sale, Lindsey. Totul părea să meargă bine, chiar dacă a avut o mică problemă cardiacă la naștere, până când fetița a început să prezinte primele simptome ale Covid-19.

Pe 21 martie când a ajuns la spitalul de urgență și supusă testului de Covid-19. A rezultat negativ. Dar starea ei nu s-a îmbunătățit, așa că la o săptămână distanță ea a fost testată din nou.  Dar de data aceasta s-a dovedit a fi pozitiv. „Nu avem idee cum a contractat boala”, a spus bunica. În primele 16 zile de spitalizare, era trează și răspundea acuzațiilor medicilor, dar apoi au decis  să o inducă  comă indusă din cauza stării sale cardiologice dificile.

Pe 4 aprilie, a fost intubată. În decurs de o săptămână, „ea încă avea febră, dar părea că plămânii încep să se vindece”, a spus Wanda. Pe 20 aprilie, familiei i s-a spus că  micuța era la un pas de vindecare. Apoi, brusc, starea ei s-a agravat . “În câteva minute a început să aibă dificultăți de respirație și a intrat în stop cardiac ” , a  continuat femeia. A murit în acea seară.

https://www.instagram.com/p/B_Tloc9BblW/?utm_source=ig_web_copy_link

Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.