Coronavirusul a intrat în Europa din cauza …unei solnițe cu sare

Totul a pornit de la Monaco: coronavirusul a intrat de acolo „cu sare” în Europa. Un focar de ianuarie observat de epidemiologii germani, ar fi cauza reală a debutului coronavirusului în Europa . O anchetă a poliției a făcut posibilă stabilirea cine a infectat pe cine . Datorită investigațiilor, s-a descoperit cum a apărut infecția dintre pacienții 4 și 5 . Cum a fost posibil ca cele două persoane pozitive să se infecteze dacă nu s-au întâlnit niciodată?

Povestea a început la Stockdorf , un oraș din apropiere de Munchen , care găzduiește grupul Webasto , o companie de piese de schimb auto . În acest oraș a avut loc o întâlnire de afaceri în care femeia pozitivă, venită din China la vremea respectivă fără simptome, a infectat un prim angajat . Era un bărbat care stătea lângă ea în timpul întâlnirii într-o cameră mică . Pe 20 ianuarie, femeia, s-a dus la părinții ei pentru vacanțele de Anul Nou la Wuhan .

Coronavirus New York: groapa comună din Hart Island

După o săptămână de la primele simptome bărbatul a primit rezultatul:  coronavirus . Pe data de 5 ianuarie femeia nu a avut contact direct cu pacientul bărbatul din Monaco însă, amândoi au luat prânzul în același restaurant . Cei doi nu erau împreună, au mâncat la două mese apropiate și stăteau spate în spate.  Un contact imposibil, dar nu este așa. După nenumărate întrebări din partea anchetatorilor, se dovedește că pacientul bărbatul i-a cerut femeii solnița cu sare. În acel moment femeia nu i-a dat doar solnița ci și virusul.  Toată vina este al unei solnițe blestemate !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.