Coronavirusul a îngenunchiat întreaga lume: peste un milion de infectați și 59 de mii de morți

Aproape 59.000 de oameni au murit în toată lumea din cauza pandemiei coronavirusului. Acest lucru rezultă din cele mai recente date de la Universitatea Johns Hopkins, conform cărora peste 1.100.000 de persoane au contractat Covid-19, iar numărul victimelor sunt 58.929.

Pepe Mujica: „Coronavirusul ne amintește că nu suntem proprietari ai lumii”

În Statele Unite, raportează Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri a ajuns la aproape 228.000, fiind cel mai mare număr de infecții la nivel mondial și 7.157 de decese. Italia rămâne prima țară din lume cu tristul număr de 14.681 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.