Coronavirusul a infectat șapte membri ai aceleiași familii după ce au fost toți la o cină

Coronavirusul care îngrijoră întreaga lume, nu le-a lăsat nicio cale de ieșire. Grace Fusco , în vârstă de 73 de ani, a murit miercuri, în New Jersey, din cauza  Covid-19. Femeia a murit fără să știe că fiul și fiica ei mai mari au fost ucise de aceeași infecție .

Fiica cea mai mare, Rita Fusco-Jackson , în vârstă de 55 de ani, a murit vineri. Carmine Fusco, fiul lui Grace, a murit cu câteva ore înaintea mamei sale, scrie „Metro” . Paradiso Fodera, vărul lui Grace Fusco și avocatul familiei, a declarat pentru New York Times că alți patru copii din familie au fost infectați cu coronavirus și sunt în prezent internați în spital. Trei dintre ei sunt în stare critică.

Citește și Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

Infecția s- a răspândit rapid în toată familia după o cină în familie marți. Un al patrulea membru al familiei, Vincent Fusco, a murit joi. Aproape 20 de alți membri ai familiei lui Fusco au fost plasați în carantină , obligați să-și plângă în tăcere pierderea celor dragi, fără a putea să le facă o înmormântare demnă.

Cel mai probabil infecția provinea de la John Brennan în vârstă de 69 de ani, prima persoană din New Jersey care a murit din cauza coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.