Coronavirusul a făcut primele due victime in Germania

Primele două victime ale coronavirusului din Germania au fost anunțate de autoritățile germane. Vestea celor două decese cauzate de coronavirus a venit din districtul Heinsberg și orașul Essen. Ultimul caz se referă la un pacient în vârstă de 89 de ani care a fost diagnosticat cu infecție marți. Pe de altă parte, autoritățile solicitate de Focus.de nu au dorit să comunice detalii despre pacient.

Într-o conferință de presă cu directorul Institutului Robert Koch și cu un virolog de la spitalul universitar Charité din Berlin, Spahn i-a îndemnat pe germani să se plimbe cât mai puțin, să lucreze de acasă dacă sunt în situația de a face acest lucru, pentru a evita transportul public, să meargă pe jos sau cu bicicleta.

Citește și Coronavirus, 319 infecții confirmate în Marea Britanie

La ora 14:00 cazurile de coronavirus au ajuns la 1153 . Spahn a explicat că nu este în favoarea închiderii școlilor, deoarece acest lucru ar împiedica zeci de mii de oameni care lucrează în sistemul de sănătate să meargă la muncă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.