Coronavirusul a depășit pragul de o mie de infecții în Franța și Germania

Franța a trecut pragul a o mie de infecții de la începutul epidemiei de coronavirus, potrivit anunțului Ministerului Sănătății, cu 1.126 de cazuri. Începând de sâmbătă, alte trei persoane au murit ducând astefel numărul de decese la 19.

Citește și Coronavirus, Italia a urcat în clasifică pe locul doi la decese, după China

Chiar și în Germania situația se înrăutățește: potrivit Die Zeit, există cel puțin 1.028 de cazuri confirmateși nici un deces. Cea mai afectată regiune este Renania de Nord Westfalia, cu 484 de cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.