Coronavirusul a ajuns și în Niger: este cea de-a 36-a țară africană afectată

O primă infecție cu coronavirus a fost confirmată în Niger, care devine a 36-a țară africană afectată de infecție. Este un bărbat care lucrează pentru o companie de transport și care a ajuns în capitala Niamey din Accra, Ghana, trecând prin Abidjan în Coasta de Fildeș și Ouagadougou din Burkina Faso. Ministerul Sănătății a anunțat acest lucru într-o notă transmisă de televiziunea de stat, adăugând că persoana infectată este în stare stabilă.

Citește și VIDEO / Coronavirus Challenge: o vloggeriță linge wc-ul dintr-un avion

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat că în Africa sunt peste 700 de cazuri și cel puțin 17 decese cauzate de Covid-19 .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.