Coronavirus: Wuhan sărbătorește sfârșitul carantinei cu un spectacol extraordinar de lumini și culori VIDEO

Wuhan sărbătorește sfârșitul carantinei  impus împotriva epidemiei de Coronavirus, cu un spectacol extraordinar de lumini și culori care a luminat capitala provinciei Hubei. De fapt, la miezul nopții de miercuri 8 aprilie, Wuhan a revenit în mod oficial un oraș „liber” după 76 de zile de izolare. Barierele ridicate la 23 ianuarie au fost eliminate, în timp ce legăturile rutiere, maritime, feroviare și aeriene au fost redeschise.

Sfârșitul izolării a fost întâmpinat cu suntele claxoanelor  automobiliștilor care au stat la coadă la cabina de taxare, așteptând să părăsească orașul sărbătorind cu un spectacol extraordinar  de lumini, proiectate pe zgârie-nori, poduri și nave, luminând astfel cerul lui Wuhan. Printre imaginile proiectate pe zgârie-nori, au apărut chiar și chipurile medicilor, considerați adevărații eroi ai acestei epidemii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.