Coronavirus, Wuhan revizionează numerele epidemiei: alte 1290 de decese

În SUA, un nou record de victime ale coronavirusului: 4.591 de decese în 24 de ore. De la începutul urgenței, au murit 33.286 și 671 de mii au fost infectate. Numere înfricoșătoare, dar Donald Trump intenționează să redeschidă țara. Potrivit președintelui american, de fapt, „apogeul epidemiei a trecut” și vrea să ridice restricțiile impuse pentru a stopa pandemia. Trump a mai spus că sunt în curs de investigații, posibilitatea ca virusul să “fi scăpat” într-un laborator Wuhan. Informațiile americane și guvernul investighează posibilitatea ca și Covid-19 să se fi născut în laboratorul din Wuhan (nu pe piața de animale sălbatice) și apoi s-a răspândit din greșeală.  Beijing respinge orice acuzație. Potrivit autorităților chineze, de fapt, nu există „baze științifice” pentru aceste teorii.

Coronavirus, stare de urgență extinsă în toată Japonia

Sosesc noi date privind pandemia în China. S-au înregistrat alte 325 de infecții , ducând astfel cazurile la 50.333. Până în prezent, s-au mai înregistrate 1.290 de morți , pentru un total de 3.869 de persoane decedate . Potrivit presei locale, „revizuirea respectă legile și reglementările și principiul de a fi responsabil în fața istoriei și a morților . Controversele privind fiabilitatea informațiilor divulgate de Beijing continuă….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.