Coronavirus, WhatsApp s-ar putea închide. Zuckerberg: „Serverele sunt la risc ”

Coronavirus, WhatsApp s-ar putea închide. Zuckerberg: „Serverele sunt la risc ”

Pandemia coronavirusului care ne forțează acasă, ar putea avea o dezvoltare și mai catastrofală: este posibil să nu mai putem folosi WhatsApp. Este alarma lansată direct de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, conform căruia serverele riscă să cadă în cazul în care pandemia se prelungește.

Cu milioane de oameni care sunt acasă raportul uman a lăsat loc pentru cel virtual , cu chaturile de grupuri și private: supraîncărcarea rețelelor de internet din ultimele săptămâni  a determinat deja Netflix, YouTube și chiar Facebook să renunțe la videoclipurile de înaltă definiție  pentru a nu supraîncărca liniile.

Citește și Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

În ceea ce privește WhatsApp, creșterea dramatică a utilizării rețelei se datorează apelurilor video și apelurilor telefonice: „Deocamdată nu ne confruntăm încă cu o pandemie  masivă în toată lumea, dar dacă se va întâmpla asta va trebui să ne pregătim”,  a spus Zuckerberg, care a explicat că traficul de date este mai mare decât cel care apare de obicei la Revelion.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.