Coronavirus Wall Street Journal: peste 50 de mii de decese în casele de bătrâni din SUA

În Statele Unite, mai mult de 50.000 de oameni au murit din cauza coronavirusului în casele de bătrâni sau în locuințe. Acest lucru rezultă dintr-un raport din Wall Street Journal care a analizat datele. Peste 250 de mii de cazuri au fost înregistrate între oaspeți și angajații structurilor.

Până în prezent, în Statele Unite au fost 116 mii de victime, prin urmare, peste 40% din decese se referă la persoane care au locuit într-o reședință pentru persoanele în vârstă.

Coronavirus, Polonia mineri în centrul epidemiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.