Coronavirus, vorbește expertul: ” Apogeul va fi atins peste 10 zile ”

Răspândirea noului coronavirus din provincia chineză Hubei ar putea atinge apogeul în aproximativ zece zile. Declarația a fost făcută de omul de știință Zhong Nanshan, pulmonologul chinez care a descoperit coronavirusul SARS în 2003. Într-un interviu acordat agenției de știri chineze Xinhua, Zhong a spus că este convins că virusul “va atinge apogeul și după aceea, nu se vor înregistra creșteri pe scară largă ”.

Citește și Coronavirus, alte trei cazuri noi în Bavaria: toți lucrează pentru aceeași companie. Alertă și în Franța

“Epidemia Sars a durat aproximativ șase luni, dar nu cred că noul coronavirus durează atât de mult”, a spus Zhong, ale cărui predicții contravin celor ale altor experți, inclusiv Gabriel Leung, decanul prestigioasei universitatăți din Hong Kong, potrivit căreia apogeul va fi atins între lunile aprilie și mai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.