Coronavirus, Von der Leyen va lansa o super strângere de fonduri pentru vaccinuri

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va promova pe 4 mai, un teleton global pentru a strânge fonduri pentru dezvoltarea unui vaccin și tratamente împotriva COVID-19, a declarat France Presse.

Coronavirus, Ursula von der Leyen avertizează persoanele în vârstă: ” Acasă până la sfârșitul anului !”

Von der Leyen speră să strângă 7,5 miliarde de euro și a invitat guvernele, filantropii, liderii de afaceri și celebritățile să participe. Ceea ce se va colecta de fapt sunt promise pentru cheltuieli.

Coronavirus, Bill Gates: „Sunt gata să plătesc pentru producția de vaccin la Oxford”

Operațiunea este promovată în colaborare cu Bill and Melinda Gates Foundation, care va juca un rol important în strângerea acestor fonduri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.