Coronavirus, videoclipurile care terorizează lumea: oamenii se prăbușesc în stradă. China ascunde ceva mult mai grav?

Coronavirus ,lumea tremură. Teama de o epidemie globală îi sperie pe cetățenii din toate colțurile planetei. Iar videoclipurile care provin din China, în special din epicentrul bolii, din Wuhan, îngrozesc lumea.  Momentan nu există certitudinea veridicității filmelor, dar imaginile pe care le arată sunt îngrozitoare. Cetățenii se prăbușesc la pământ în mijlocul străzii în timp ce merg pe jos.

Citește și Coronavirus, în Wuhan se nu se mănâncă numai lilieci ci și koala și pui de lupi

Numărul oficial de decese cauzat de focarul de coronavirus din China a crescut la cel puțin 25, iar numărul persoanelor infectate a crescut până la 830. Experții din afara Chinei consideră că această cifră ar putea fi mult mai mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.