Coronavirus: val epidemic în Franța, iar în Spania a mărit perioada de resctricții

După China și Italia, urgența coronavirusului încordează guvernele din toate țările în care a izbucnit epidemia. În timp ce numărul mortilor a crescut la peste 4.000 în Spania , Madrid a decis să extindă „ blocarea ” (măsuri de blocare și de restricție)  cel puțin până pe 12 aprilie.

Citește și Coronavirus, aproape 533.000 de cazuri la nivel mondial: SUA se află pe primul loc

În Franța , premierul Edouard Philippe a vorbit despre „un val epidemic extrem de ridicat” și a avertizat că situația se va agrava.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.