Coronavirus, vaccinurile în Venezuela întârzie. Președintele Maduro: „Picăturile de cimbru sunt 100% sigure”

Rețeta împotriva coronavirusului de la Nicolas Maduro: picături de extract de cimbru . Președintele Venezuelei preferă remedii homeopate împotriva coronavirusului iar întârzierile în campania de vaccinare ar fi motivate de obiectivul de a împinge Statele Unite să atenueze sancțiunile. Venezuelenii așteaptă primele 100.000 de doze de vaccin rusesc Sputnik V Covid săptămâna viitoare. Țara este printre ultimele în campania de vaccinare, alături de Coreea de Nord, Siria și Myanmar.

Citește și Tanzania respinge vaccinurile și promovează leacurile pe bază de ghimbir

Președinte brazilian Bolsonaro propus clorochina, Donald Trump dezinfectantul, iar Maduro propune cimbrul.

Întârzierile complică criza umanitară a Venezuelei, care s-a confruntat și cu o criză politică în ultimii ani, cu confruntarea dintre Maduro și liderul opoziției susținut de SUA, Juan Guaidó. Datele vorbesc despre 127.000 de cazuri de infecție cu Covid și aproximativ 1.200 de decese, însă situația ar putea precipita

La televizor, el a asigurat că va începe campania de vaccinare, dar Maduro a ratat în mod voluntar termenul limită pentru aderarea la Covax , un program de vaccinare al Organizației Mondiale a Sănătății conceput pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să obțină aprovizionarea cu vaccinul împotriva coronavirusului. În așteptarea primirii și distribuirii dozelor, se propun picături miraculoase din plante: «100% sigure»

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.