Coronavirus, vaccinări în Spania începând cu 4 sau 5 ianuarie

Vaccinarea anti-Covid în Spania va începe pe 4 sau 5 ianuarie, după ce Agenția Europeană pentru Medicamente va aproba campania de vaccinare”, care este așteptată pe 29 decembrie. Acest lucru a fost anunțat de ministrul Sănătății, Salvador Illa, subliniind că spaniolii să stea  „calmi” în legătură cu procesul de vaccinare, deoarece „vor exista vaccinuri pentru toată lumea și vor fi destule”.

Citește și Vaccinul Pfizer, studiu: 27% dintre voluntari au avut „reacții adverse”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.