Coronavirus Usa: directoarea departamentului de sănătate invită cetățenii să nu-și atingă fața, dar ea își linge degetele

Sara Cody este directoarea departamentului de sănătate publică din județul Santa Clara, California. În direct de la unitatea de sănătate, Dr. Cody oferea instrucțiuni detaliate tuturor cetățenilor americani. În primul rând, el a cerut cetățenilor să nu-și atingă feța De fapt, „ Unul dintre principalele moduri în care virusul este răspândit este atunci când vă atingeți gura, nasul sau ochii”, a amintit prompt directoarea. .

Pacat ca ulterior a încalcat propriile indicații . De fapt, Sara Cody, după ce a citit această versiune, și-a adus mâna la gură și a lins degetul pentru a întoarce pagina mai ușor . Videoclipul a devenit imediat viral pe Twitter și a stârnit multă hilaritate pe social media. În prezent, peste patru milioane de oameni au vizionat videoclipul „inculpat”.

Citește și Coronavirus, statul New York declară stare de urgență

Însuși președintele SUA, Donald Trump, a glumit pe rețelele de socializare: “Nu mi-am atins fața de săptămâni întregi: de săptămâni!” a spus, apoi a adăugat: „Îmi este dor de ea”. Lăsând ironia deoparte, situația coronavirusului pare să se agraveze în Statele Unite. Infecțiile semnalate au crescut la 164, iar California a decis să declare o stare de urgență . Washingtonul și California sunt printre zonele cele mai afectate de epidemie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.