Coronavirus, USA: 50 de morți și peste 2200 infectați

În Statele Unite, decesele provocate de coronavirus au crescut la 50. Președintele american Donald Trump a declarat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă. Responsabilul american pentru boli infecțioase Anthony Fauci a adăugat că numărul persoanelor infectate a crescut la 2226, subliniind că nu a fost atins încă maximum.

Citește și Italia: cursa împotriva coronavirusului continuă

Prima victimă din New York legată de coronavirus. Este vorba despre o femeie de 82 de ani care a murit ieri într-un spital din oraș. Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul New York, Andrew Cuomo, precizând că femeia „suferea de mult timp de emfizem”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.