Coronavirus, Ursula von der Leyen avertizează persoanele în vârstă: ” Acasă până la sfârșitul anului !”

Restricțiile impuse pentru urgența coronavirusului se relaxează  încet, dar pentru cei peste 65 de ani , care sunt expuși cel mai mult riscurilor asociate infecției cu COVID-19 , carantina ar putea dura mai mult . Ursula von der Leyen, în vârstă de 61 de ani,  care a acordat un interviu ziarului german Bild   pe tema coronavirusului și a situației de urgență care afectează majoritatea țărilor lumii în care a explicat că pentru cei peste 65 de ani, izolarea în interiorul casei ar trebui să dureze câteva luni.

 „ Wir wollen zu hause bleimen ” tradus„ Vrem să rămânem acasă ”.

Cu aceste cuvinte, prima pagină a ziarului Bild a anticipeat detaliile interviului cu von der Leyen, cu o imagine care explică clar care sunt categoriile care vor respecta cel mai mult această regulă importantă și în lunile următoare: „Fără un vaccin, trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat şefa CE pentru cotidianul german Bild.

bild

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,  a declarat sămbătă că este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului pentru a le proteja de coronavirus, scrie The Guardian

Coronavirus: decesele ar putea fi cu 60% mai mult decât datele oficiale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.