Coronavirus: unui nou-născut din Bangkok medicii i-au pus scut pentru a-l proteja

Pentru a se asigura că nu va fi infectat de coronavirus , medicii de la un spital din Bangkok au echipat un nou-născut un scut de protecție care protejează infecția. Fotografia a devenit deja virală și este una dintre mărturiile care demonstrează că epidemia ne-a schimbat obiceiurile.

Coronavirus, scenariu macabru în Moldova: s-au săpat 1500 de morminte pentru oameni încă vii

Imediat ce a vnenit pe lume, medicii au aplicat imediat o vizieră pentru a-l proteja și l-au pus în pătuțul din maternitatea BNH din capitala Thailandei. Viziera acoperă aproape jumătate din corpul micuțuluil înfășat.  Personalul medical a luat măsurile de precauție după s-a observat  o creștere a infecției . Premierul a anunțat, că nimeni nu va putea ieși din casă de la ora 22:00 până la 4:00. Singurele excepții sunt aplicate persoanele care transportă materiale medicale și profesioniști din domeniul sănătății.

Conform datelor din vineri, 3 aprilie 2020, Thailanda a înregistrat 1.9878 de cazuri diagnosticate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.