Coronavirus, Universitatea Johns Hopkins: peste 30 de mii de decese în întreaga lume

La nivel mondial, numărul persoanelor care au murit în urma coronavirusului a  depășit 30 de mii (o treime dintre victime sunt în Italia), ajungând la 30.848, potrivit numărului de la Universitatea Johns Hopkins.

Potrivit experților, numărul de infecții a ajuns la aproape 665 de mii de cazuri, cu Statele Unite în frunte cu 124.665. Numărul de oameni considerați vindecați a depășit în schimb 140.200, din care 12.384 în Italia, al doilea în acest clasament după China cu peste 75.500 vindecați.

Citește și Studiu: Coronavirusul nostru este foarte similar cu cel al pangolinelor vândute în China

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.