Coronavirus, una dintre cele mai importante case de toleranță din Europa a dat faliment

Blocajul a închis mii de companii din Europa și din întreaga lume. Acest lucru s-a întâmplat și în Germania, unde cea mai mare casă de toleranță din Europa a dat faliment din cauza crizei economice care a izbucnit în perioada de blocaj. Structura avea dimensiuni importante și putea găzdui până la o mie de clienți unde erau aproximativ 120 de fete și 126 de camere. Prostituția este unul dintre sectoarele care a suferit cel mai mult din motive evidente atât pentru distanțarea socială, cât și pentru igienă. Potrivit BBC, prostituția a fost scoasă în afara legii în zona Renania de Nord-Westfalia.

Suedia, trei minori îndepărtați de la părinți: i-au închis în casă timp de 4 luni de teama infecției de Coronavirus

Potrivit celor declarate de directorul casei de numiri Armin Lobscheid, în spatele eșecului structurii se află și lipsa de ajutor din partea băncilor, precum și un management al distanțării sociale care nu a dat certitudine într-o redeschidere a structurii: „Nu putem lucra în felul acesta. Am fi putut evita falimentul cu ajutorul băncilor, dacă ni s-ar fi promis că lucrurile vor începe să meargă din nou la începutul anului viitor ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.