Coronavirus, una dintre cele mai exclusive școli din Londra S-A ÎNCHIS !

Wimbledon College, una dintre cele mai exclusive școli din Londra, a fost închisă cel puțin o săptămână, după ce un membru al personalului a testat pozitiv pentru coronavirus. Aceeași școală a făcut cunoscut într-o scrisoare trimisă părinților, care informează că membrii personalului, care „fusese recent în Italia”, au fost la serviciu în ultima zi pe 25 februarie, și de atunci nu ar fi avut contacte cu elevii.

Citește și Coronavirus, șeful sectei coreene Shincheonji cere scuze

„Cu toate acestea, având în vedere că alți membri ai personalului au fost în contact strâns într-un caz confirmat de Covid-19, li sa cerut să respecte izolarea de 14 zile”, încheie scrisoarea care explică motivele închiderii școlii, scrie Guardian.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.