Coronavirus, un tigru a rezultat pozitiv la grădina zoologică Bronx din New York: primul în lume

Un tigru de la grădina zoologică Bronx din New York a rezultat pozitiv pentru testul coronavirus, a raportat mass-media americană, citând o notă de la fundația Wildlife Conservation Society. Tigrul malaezian se numește Nadia, are 4 ani și este primul animal pozitiv în SUA. De asemenea, alți trei tigri cu aceleași simptome sunt puși sub observație. Se suspectează că au fost infectate de un angajat al grădinii zoologice.

Problemele Nadiei au început pe 27 martie, iar acum animalul este sub tratament. Nu este în pericol,  iar previziunile veterinarilor sunt bune, Nadia se va însătătoși rapid.. Nu au fost efectuate teste asupra celorlalte animale sub observație, deoarece  este necesar să se apeleze la anestezie generală, care implică multe riscuri pentru viața lor.

Coronavirus, mai multe pisici au fost testate pozitiv

Momentan nu există dovezi că felinele mari, sau  alte animale exotice sau chiar animalele de companie pot transmite virusul și pot infecta o ființă umană. Cu toate acestea, managerii grădinii zoologice Bronx au lămurit, că au fost luate  „măsuri preventive adecvate” pentru întreg personalul din structura structur de 107 hectare construită în 1899.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.