Coronavirus, un primar din Spania a încalcat restricțiile și a mușcat un agent

Primarul orașului spaniol Badalona și-a dat demisia după ce a fost oprit de agenții de la Barcelona, deoarece încălcase regulilor restrictive impuse în Spania pentru a opri răspândirea Coronavirusului. Alex Pastor nu a putut să ofere o justificare valabilă agenților și a refuzat să se supună testului de alcool. În cele din urmă l-a mușcat pe unul dintre polițiștii care l-au oprit, a relatat presa locală  citând autoritățile.

Într-o scrisoare către Partidul său, PSOE, Pastor și-a anunțat demisia din funcția de primar și consilier al orașului, a anunțat deputatul său Ruben Guijarro. Pastor și-a recunoscut responsabilitățile. Demisia sa a fost solicitată de liderul partidului din Cataluña, Miquel Iceta, pentru care comportamentul său nu era compatibil cu funcția  pe care o deținea.

După Paris, urme de coronavirus și în apele canalizărilor din Milano și Roma

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.