Coronavirus: un milion vindecați în întreaga lume. În SUA alte 2.053 de persoane au murit în 24 de ore

Numărul  persoanelor vindecate de coronavirus în întreaga lume a depășit astăzi un milion, acesta este numărul actualizat publicat de Universitatea Johns Hopkins. Conform datelor culese de universitatea americană, cei vindecați au ajuns acum la  1.014.809, în timp ce numărul deceselor este de 233.405 față de un total de 3.257.520 de cazuri.

Statele Unite au înregistrat alte 2.053 de decese legate de noul coronavirus în ultimele de 24 de ore, conform numărului actualizat aseară de către Universitatea Johns Hopkins. După o scurtă scădere de duminică și luni, ieri a marcat a treia zi consecutivă cu peste 2.000 de morți, ceea ce aduce aduce numărul de decese la 62.906 de la începutul pandemiei, conform datelor actualizate constant de universitatea americană.

Coronavirus, Merkel: Germania vrea să redeschidă școlile și centrele sportive

Statele Unite este țara cea mai afectată de Covid-19, înaintea Italiei (27.967 de decese), Marea Britanie (26.711), Spania (24.543) și Franța (24.376). Noul coronavirus a ucis cel puțin 230.000 de oameni în întreaga lume de la începutul pandemiei în decembrie. SUA, cu peste un milion de cazuri diagnosticate cu Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.