Coronavirus, un în vârstă de 87 de ani învinge virusul și exultă: fotografia devine un simbol al victoriei

Fotografia unui bărbat în vârstă de 87 de ani cu pumnul în aer, când medicul îi spune că poate pleca acasă, a devenit un simbol al luptei împotriva Coronavirusului.

Știrile din aceste zile ne determină să raportăm vești nu prea fericite. Numărul de contagii în lume este în creștere și odată cu acestea cresc și numere deceselor. O tendință pe care, din păcate, vom fi nevoiți să o mai observăm încă câteva săptămâni și care, sperăm, se poate schimba semnificativ la începutul lunii aprilie.

În urmă cu câteva zile, în atenția mass-mediei s-a aflat a fost vindecarea unui pacient în vârstă de 101 ani, care nu s-a gândit la nimic altceva decât să se întoarcă acasă la soția lui. În aceste ore, un alt pacient în vârstă este în centru atenției. Este vorba un bărbat în vârstă de 87 de ani care a putut să se întoarcă acasă recent deși medicii nu-i mai dădeau multe șanse de a trăi.

Citește și Izvestia: coronavirusul poate lua o formă cronică

De-a lungul săptămânilor și cu tratamentul necesar starea lui sa s-a îmbunătățit iar când medicul i-a spus că poate pleca acasă bărbatul a exultat fluturând pumnul spre cer, moment care a fost fotografiat și care a devenit simbolul victoriei în lupta împotriva Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.