Coronavirus, un hotel folosit pentru carantină s-a prăbușit: cel puțin 7 morți

Un hotel, folosit ca centru de carantină coronavirus, s-a prăbușit în Quanzhou, un oraș din sud-estul provinciei chineze Fujian. Conform rapoartelor municipalității, aproximativ 70 de persoane au fost prinse sub dărâmături. Până acum salvatorii au reușit să extragă 38 de persoane. 7 au murit.

Hotelul Xinjia, potrivit Daily People, a fost recent transformat pentru a observa perioada suplimentară de carantină pentru pacienții vindecați de coronavirus.

Citește și Coronavirus Usa: directoarea departamentului de sănătate invită cetățenii să nu-și atingă fața, dar ea își linge degetele

Hotelul avea șase etaje pentru un total de 80 de camere. Nu se cunosc încă cauzele care au dus la eșecul structural al hotelului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.