Coronavirus, un caz suspect la Viena: pacient internat

Caz suspectat de coronavirus la Viena. Este vorba de un însoțitoare de zbor chineză care a ajuns în capitala Austriei pe 24 ianuarie și care a fost la Wuhan în zilele trecute. Femeia se află acum în în carantină la spitalul Kaiser Franz Josef, după ce sâmbătă seara a fost internată cu simptome de gripă.

Citește și Alerta coronavirus: unii pacienți pot fi asimptomatici !

„Nu putem exclude că este coronavirus”, relatează directorul spitalului din Viena, Michael Binder.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.