Coronavirus, un câine își așteaptă stăpânul de 5 zile în fața spitalului

Un câine își așteaptă stăpânul bolnav de coronavirus de 5 zile în fața spitalului. Este povestea de loialitate care a emoționat întreaga Turcie, ajungând pe primele pagini a presei

Proprietarul câinelui , Ondou Soulu, a fost dus de urgență la spitalul din Bartin, o stațiune turistică din Marea Caspică, după cum a raportat agenția de știri Anadolu. “În urmă cu cinci zile câinele a urmărit ambulanța  câțiva kilometri și de atunci așteaptă nemișcat în fața spitalului “, scrie agenția.

Coronavirus, un băiețel de patru ani a murit în El Salvador

„Angajații spitalului îi aduc în fiecare zi mâncare”, relatează întotdeauna Anadolu, care publică un videoclip despre această poveste. Nu-l cunoaștem, dar îl chemăm„ Viteazul ” și indiferent ce facem sau chiar dacă încercăm să-l ducem într-un loc sigur, el nu vrea să se miște de acolo ”, a declarat agenției Ahmed Ramis, un tehnician care lucrează în secția de radiologie a spitalului.

“Comportamentul acestui câine este un exemplu frumos pe care mulți omeni ar trebui să-l urmeze”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.