Coronavirus, un bărbat din China a prezentat simptome după 27 de zile. Nu ajung 14 zile de carantină?

Provincia chineză Hubei, focaul epidemiei de coronavirus , a anunțat că un bărbat în vârstă de 70 de ani nu a prezentat niciun simptom de infecție până în a 27-a zi . Episodul sugerează că incubația poate fi mai lungă decât cele 14 zile estimate. O ipoteză care ar complica foarte mult eforturile de conținere a epidemiei, având în vedere că zilele de carantină pentru cazurile suspecte se oprește în prezent la 14 zile.

Citește și Cancerul i-a mâncat nasul, un bărbat rămâne cu o gaură în față: „Mi-e rușine să ies din casă”

Bărbatul, identificat cu numele de familie Jang, se întorsese cu mașina pe 24 ianuarie la Shennongjia , în nord-vestul orașului Hubei, din Ezhou, unde o întâlnise pe sora sa care fusese infectată. Joi, potrivit presei locale, care raportează un comunicat de presă al autorităților, a avut febră și a doua zi după test a constatat pozitivitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.