Coronavirus, un bărbat a murit după ce a luat clorochină împotriva coronavirusului

Un american a murit, iar soția sa este în stare gravă după ce au luat o cantitate echivalentă a unuei linguriței de fosfat de clorochină pentru a se proteja de coronavirus. „Ne-a fost frică să nu ne îmbolnăvim”, a declarat femeia pentru radiodifuzorul american NBC, spunând că a avut ideea de a recurge la această substanță după ce l-a auzit pe președintele Donald Trump vorbind despre clorochină.

Citește și Coronavirus, dramă în Panama: Covid-19 a ucis o fată de 13 ani

În ultimele zile, președintele american a anunțat posibilitatea testării al unui medicament anti-malarian care conține clorochină împotriva Covid-19, subliniind că utilizarea acestui medicament ar putea reprezenta un „moment de cotitură”, având în vedere că a arătat „rezultate foarte încurajatoare. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.