Coronavirus, un băiețel de patru ani a murit în El Salvador

Un băiat de patru ani a murit în El Salvador din cauza  coronavirusului.

“Un băiat în vârstă de patru ani a murit cu Covid-19 aseară – a tweetat președintele Nayib Bukele – Este cea mai tânără victimă din țara noastră”. “Nu-mi pot imagina prin ce trec părinții – a adăugat el – Doamne, ajută-ne.” Nu se știe încă dacă părinții sunt pozitivi pentru coronavirus. Datele oficiale vorbesc despre șapte decese și 177 de cazuri de Covid-19 în El Salvador.

Oroare într-un azil de bătrâni din New Jersey: 17 cadavre înghesuite într-o cameră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.