Coronavirus, un băiețel de 5 ani fuge din casa bunicilor pentru a merge la spital și a-și îmbrățișa mama

A vrut să-și îmbrățișeze mama, care lucrează într-un spital din Trieste, Italia și a ieșit din ascuns din casa bunicilor cu intenția de a opri o mașină și de a cere să-l ducă la mama lui.  Protagonistul poveștii cu un final fericit este un băiat de 5 ani din Pordenone. Băiețelul, certat de bunici pentru că umpluse toaleta de hârtie igienică reușise să iasă din casă fără să fie observat de nimeni  dar a fost oprit de Garda de Finanțe la zeci de metri distanță de casă.

Turcia: un blocaj plin de feminicii și violențe

El le-a spus agenților că nu își vede mama de o lună și îi este dor de ea. Femeia lucrează într-un spital și pentru a-l feri de orice risc de infecție cu coronavirus  îl lăsase la casa părinților ei. Băiețelul reușise să parcurgă câțiva zeci metri în timp ce bunicii îl căutau disperați. Observat de o mașină a agenților de la Garda de Finanțe, copilul a fost dus înapoi la casa bunicilor

Întâmplarea a fost povestită de agenți de la Garda de Finanțe din Italia pe Twitter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.