Coronavirus, un băiețel de 1 an a murit în New York : avea alte patologii

Un băiețel în vârstă de un an a murit de coronavirus în New York, însă, potrivit autorităților, el mai asuferea și alte boli preexistente : este cea mai tânără victimă din stat. Autoritățile americane au dezvăluit doar faptul că băiețelul mai avea și alte patologii, fără a da informații suplimentare. În plus, știrile au apărut în momentul în care victimele coronavirusului din Statele Unite au depășit numărul 1.300, fiind mai mare și decât numărul  victimelor înregistrate în 11 septembrie

Chiar și copiii se pot îmbolnăvi de coronavirus și, din păcate, nu au șanse de supraviețuire.  Situația din America este dramatică: decesele continuă să crească, iar infecțiile s-au dublat față de cele înregistrate în China. Statele Unite a devenit cea mai afectată țara  de Covid-19 din lume.

Coronavirus, SUA: mai mulți morți decât atacul din 11 septembrie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.