Coronavirus, un băiat de numai 2 ani se află în terapie intensivă în Germania

Cazurile de coronavirus cresc în Germania și implică și copii: un băiețel în vârstă de 2 ani este internat în terapie intensivă la spitalul din Potsdam, scrie Bild azi și a fost testat pozitiv la Covid19. Băiatul din Berlin a fost internat luni, la Potsdam, în cel mai mare spital din Brandenburg, pentru că nu existau locuri în Berlin.

Citește și Izvestia: coronavirusul poate lua o formă cronică

Profesorul clinicii Thomas Erler a declarat: „Sunt convins că acest Coronavirus nu se va opri nici în fața bebelușilor și a copiilor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.