Coronavirus, un asistent de 23 de ani a murit în Anglia după 12 ore de muncă: “Nu avea protecție adecvată

A murit la vârsta de23 de ani de coronavirus. John Alagos, un tânăr asistent a murit acasă după un program de lucru de 12 ore  la Watford General Hospital din Regatul Unit.

Enorma tragedie a fost povestită chiar de mama lui, tot o asistentă medicală, care a explicat că fiul ei a fost angajat într-un repart de covid din spital. După ce s-a întors acasă, John îi spusese mamei sale că avea dureri de cap și febră și  la scurt s-a prăbușit pe podea și a murit.  Probabil că a fost ucis de coronavirus deși se așteaptă rezultatele .

Coronavirus, Japonia se pregătește pentru stare de urgență

Femeia a explicat că fiului ei îi fusese refuzată plecarea de la muncă  înainte de sfârșitul turei sale de 12 ore. John avea  deja unele simptome, dar nu îi fusese făcut testul  sau izolat. Unii dintre colegii lui John au declarat că în repart nu au materiale de protecție adecvate pentru a face față urgenței de Covid-19

John ar fi putut contracta virusul. Era tânăr, sănătos și nu avea alte patologii anterioare. Acum se așteaptă rezultatele testelor . Conducerea spitalului a declarat că nu știau că John că nu se simțea bine,  subliniind că ar fi trebuit să se izoleze încă de la prima apariție a simptomelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.