Coronavirus, un alt pasager de pe vasul de croazieră Diamond a murit

Prima victimă în Australia. Un bărbat de 78 de ani, care a contractat coronavirusul împreună cu soția sa la bordul navei de croazieră Diamond Princess, a murit în această dimineață la spitalul Sir Charles Gairdner din Perth, au declarat utoritățile australiene. Soția sa, în vârstă de 70 de ani, care a fost diagnosticată cu virusul în urmă cu câteva zile, este în stare stabilă la spital.

Un bărbat thailandez de 35 de ani testat pozitiv cu coronavirus a murit astăzi. Este prima victimă din Thailanda. Acest lucru a fost anunțat de un oficial al Ministerului Sănătății din Thailanda, Suwannachai Watthanayingcharoenchai. Bărbatul fusese inițial spitalizat pentru malarie, dar apoi a fost pozitiv pentru Covid-19. Thailanda a confirmat până în prezent 42 de cazuri de coronavirus, 30 de persoane au fost externate din spital, în timp ce 11 pacienți sunt încă sub tratatment.

Citește și Profesoară infectată cu coronavirus: 185 de copii din Bonn suspuși testelor

Între timp, au existat 35 de decese noi în China și 573 de cazuri pozitive noi, au declarat autoritățile chineze astăzi. Numărul total de decese crește astfel la 2.870, iar numărul cazurilor pozitive a fost confirmat la aproape 80 de mii.

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească și în Coreea de Sud, numărul persoanelor infectate a crescut în continuare până la 3.736 de cazuri, cu o creștere de 586 comparativ cu ziua precedentă. Numărul morților a crescut la 18. Paisprezece pacienți sunt încă în stare critică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.