Coronavirus, un alt bilanț sumbru în Italia: 812 decese în ultimele 24 de ore

Coronavirus, un alt bilanț sumbru în Italia: 812 decese în ultimele 24 de ore

Alte 812 victime s-au înregistrat în ultimele douăzeci și patru de ore . Ieri cifra a fost de 756 , a declarat   șeful Departamentului Protecției Civile Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă în buletinul obișnuit din 18.

Cazurile de Covid-19  constatate în Italia de la începutul urgenței au ajuns la 101.739 ( 4.050 mai mult decât ieri ), dintre care 11. 591 au murit și 14.620 au fost considerați vindecați , 1.590 în ultimele 24 de ore. Numărul de pozitivi în prezent  este de 75.528 de persoane, ieri a fost de 73.880.

În cea mai afectată zonă din Italia, Lombardia, datele privind infecțiile au crescut 1154 , într-o tendință descrescătoare în comparație cu ultimele zile. Decesele comparativ cu ieri, sunt 458. Acestea sunt cele mai recente cifre lansate deGiulio Gallera, consilierul   regiunii Lombardiei.

Citește și O noua tulpină de scarlatină descoperită prima dată în Marea Britanie ar putea deveni următoarea pandemie mondială

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.