Coronavirus: ultimul pacient externat în Wuhan după 70 de zile. Medicii și asistentele sărbătoresc sfârșitul urgenței

La 70 de zile de la începutul infecției, la Wuhan a avut loc o petrecere mare, după ce ultimul pacient infectat cu Coronavirus s-a vindecat. Măsurile de izolare implementate în provincia Hubei au fost extrem de eficiente în prevenirea răspândirii virusului, precum și intervențiile vizate asupra pacienților au fost decisive.

Anunțul a fost făcut de însuși președintele chinez Xi Jinping, în timpul unei inspecții a prevenirii și contenției contagiunilor din oraș.

Citește și China spre zero infecții datorită carantinei: 14 spitale improvizate pentru coronavirus demolate

Aceasta a fost o ocazie de a lăuda toți profesioniștii din domeniul sănătății care au contribuit la succesul obținut prin stabilizarea unei situații care inițial părea a fi catastrofale și răsturnând felul celor mai afectate zone.

Analizând datele lansate astăzi de un purtător de cuvânt al Comisiei Naționale de Sănătate din China, este posibil să vedem cum, pentru prima dată, numărul de noi cazuri confirmate ale noii boli coronavirus (COVID-19) a scăzut sub 20 la Wuhan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.