Coronavirus-ul îmbogățește miliardarii, de la Bezos la Zuckerberg: în 2 luni câștiguri de 434 miliarde

Coronavirus-ul îmbogățește miliardarii. Deși pandemia Coronavirus a adus economia lumea în genunchi, cu aproape 40 de milioane de șomeri doar în Statele Unite, există cineva care a profitat de ea pentru a-și spori averile. Este vorba despre   600 de americani, printre care Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Bill Gates și Warren Buffett, care în ultimele două luni au reușit să-și crească veniturile cu 434 miliarde de dolari.

Un artist creează sculpturi din nisip atât de realiste încât de la distanță se confundă cu animale reale

În timp ce criza economică din cauza Coronavirusului pune economia și traiul milioanelor de oameni în genunchi, există și cei care au reușit de fapt să-și înmulțească moștenirea datorită pandemiei. Acestea sunt cele 600 de persoane din America care, în doar două luni, de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii mai, au reușit să-și crească veniturile cu  434 miliarde de dolari . Câteva nume? Patronul Amazon Jeff Bezos și CEO-ul Facebook  Mark Zuckerbergei sunt cei care au câștigat cel mai mult. primul a câștigat 34,6 miliarde de dolari, al doilea 25 de miliarde. Acest lucru rezultă dintr-un studiu realizat de American for Tax Fairness e dell’Institute for Policy Studies Program for Inequality bazat pe datele Forbes.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.