Coronavirus, UE promite un miliard de euro pentru dezvoltarea vaccinurilor

Uniunea Europeană a promis un miliard de euro pentru dezvoltarea vaccinurilor și a tratamentelor împotriva Covid-19. Acest lucru a fost declarat de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la deschiderea conferinței internaționale de angajament găzduită de ea de a găsi fonduri pentru cooperarea mondială în lupta împotriva Covid-19. Această strângere de fonduri  care are drept scop să se ajungă la cel puțin 7,5 miliarde pentru cercetări.

Avertismentul de ultimă oră: ” Teroriștii ar putea profita de pandemie pentru a ataca, atenție la controale”

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a solicitat ca orice terapie dezvoltată să fie disponibilă tuturor, solicitare pe care Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a numit-o deja o provocare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.