Coronavirus, Europa interzice accesul americanilor: iată cele 15 țări care vor putea intra de la 1 iulie

Europa este pregătită să interzică intrarea americanilor și de la 1 iulie când vor fi redeschise granițele Vechiului continent. Diferite rapoarte media americane (de la New York Times la Washington Post și până la CNN) citează surse diplomatice conform cărora aceasta decizie a fost luată în ultimele ore de ambasadorii celor 27 de țări ale UE și va fi dificil de schimbat. Lista statelor care vor vedea interdicția de intrar va fi făcută oficial de marți.

Mass-media americană, citând aceleași surse diplomatice, scrie că în listă Rusia și Brazilia nici nu sunt prezente. Pentru Bruxelles, aceste state, împreună cu SUA, nu au pandemia sub control, iar cetățenii lor reprezintă un risc prea mare de infecții. În lista celor 15 țări ai căror călători vor avea voie să intre în Europa, ar exista China, cu condiția ca Beijingul să asigure reciprocitatea. Potrivit presei americane, pe lângă China, țările care vor avea undă verde de la Bruxelles sunt Algeria, Australia, Canada, Georgia, Japonia, Muntenegru, Maroc, Noua Zeelandă, Rwanda, Serbia, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia și Ungaria.

Avertismentul șamanilor poporului hopi: „Se apropie Apocalipsa ” | Video

Statele Unite au  avut vineri un nou record de infecții cu coronavirus , peste 40.000 de noi cazuri, relatează Universitatea Johns Hopkins. Peste 30 de state americane se confruntă cu o creștere a cazurilor, cu cele mai grave situații din Florida, Texas, California și Arizona. Morții depășesc acum pragul de 125 de mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.