Coronavirus, UE: 80.000 de cetățeni europeni sunt blocați peste hotare

Există cel puțin 80.000 de cetățeni europeni au rămas blocați în afara UE în urma exploziei de pandemiei coronavirusului. Cifra a fost lansată de un purtător de cuvânt al Comisiei Europene și, deși aproximativă, reprezintă agregatul de comunicații din toate cele 27 de state membre de la Bruxelles.

Citește și Coronavirus: Spania închide hotelurile și invită toți turiștii să părăsească țara

La aceste numere se  adaugă  și cetățeni europeni blocați în alte țări ale UE.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.