Coronavirus, Turcia își închide frontierele cu UE

Turcia a decis să închidă granițele cu Grecia și Bulgaria de la miezul nopții pentru a opri răspândirea coronavirusului. Postul de televiziune local a raportat acest lucru, citând o circulară trimisă de Ministerul de Interne din Ankara.

Citește și Coronavirus, tatăl lui Boris Johnson împotriva fiului său : „Dacă vreau o să merg la cârciumă”

Între timp, președintele Recep Tayyip Erdogan a anunțat un pachet de măsuri în valoare de aproximativ 15 miliarde de dolari pentru a contracara efectele economice ale virusului în țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.