Coronavirus, Trump: „Vârful epidemiei a fost depășit, redeschidem țara”

Statele Unite au „trecut de vârful” pandemiei coronavirusului, a spus președintele american Donald Trump  vorbind despre „încurajarea progresului”, explicând că pot fi ilustrate liniile directoare pentru redeschiderea activităților economice. “Bătălia continuă, însă, datele sugerează că în toată țara am depășit vârful epidemiei”, a spus președintele în timpul conferinței sale zilnice.

„Aceste progrese încurajatoare ne-au plasat într-o poziție foarte solidă pentru finalizarea directivelor  să redeschidă țara”, a adăugat el, anunțând astăzi prezentarea noilor măsuri. “Mâine va fi o zi grozavă – a spus el – vom vorbi cu guvernanții, vom avea informații despre unele deschideri”.

Coronavirus, SUA număr record de decese : aproape 2.600 în 24 de ore

“Vom redeschide unele state, unele cu mult înainte de altele. Unele pot redeschide înainte de termenul de 1 mai. Vom reveni în forță, cu toții.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.