Coronavirus, Trump: „Va dispărea și fără vaccin”

Donald Trump s-a dovedit încrezător că epidemia de coronavirus se va termina și fără un vaccin. “Va dispărea și fără vaccin. Va pleca și nu îl vom mai vedea niciodată, sperăm peste puțin timp”, a spus președintele american în ședința de ieri seară de la Casa Albă.

Peste 9.000 de oameni uciși în Brazilia, iar Bolsonaro glumește: „Am invitat la grătar 3.000 de persoane”

“Există virusuri și răceli, pentru care se căută un vaccin, dar nu se găsește. Iar acești viruși dispar și nu mai reapar niciodată. Ei mor, așa cum se întâmplă cu toate,” a spus Trump, totuși avertizând că acest lucru nu se va întâmpla imediat. “Se spune că va dispărea, dar nu înseamnă că va fi anul acesta, nu înseamnă că va fi  în toamnă sau la iarnă. Dar va dispărea oricum. Întrebarea este dacă avem nevoie de un vaccin ”. Cu toate acestea, președintele american a recunoscut că „dacă am avea un vaccin ar fi de mare ajutor”.

Purtătoarea de cuvânt al vicepreședintelui american, Mike Pence pozitivă la Covid-19

Pe lângă cei unsprezece agenți pozitivi în prezent, alți 23 care s-au vindecat, mai sunt aproximativ alți 60 în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.