Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfestanți

Statele Unite se apropie de recordul trist de 50.000 de decese de coronavirus. Potrivit Universității Johns Hopkins, cazurile confirmate sunt de fapt 866.646 și  49.759 de morți . Între timp, controversa este legată de „sugestia” președintelui Trump, care în timpul conferinței de presă de la Casa Albă a invitat oamenii de știință să testeze utilizarea ultraviolete și injecții de dezinfectanți și înălbitor pentru a vedea dacă omoară coronavirusul.

Indicația a stârnit imediat enorme de proteste, cu mulți experți care au numit sugestia lui Trump „iresponsabilă și periculoasă”, deoarece ideea lui ar putea împinge pe cineva să încerce să-și injecteze dezinfectantul în casă de teama virusului  și care ar avea efecte devastatoare asupra „organismului.

Coronavirus, autoritățile sanitare din SUA împotriva lui Trump: „Nu folosiți medicamentele recomandate de el”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.