Coronavirus, Trump: „Să învățăm să trăim cu el, gripa este mai mortală”

“Se apropie sezonul gripei. Mulți oameni în fiecare an, uneori peste 100 de mii mor din cauza gripei în ciuda vaccinului. Vom închide țara noastră? Nu, am învățat să trăim cu ea, la fel cum învățăm să trăim cu Covid, care în majoritatea populației este mult mai puțin mortală “.

Citește și Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat din spital: „Mă simt grozav”

Astfel a scris pe Twitter președintele Donald Trump care s-a întors de o zi la Casa Albă după ce a fost internat din cauza coronavirusului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.